Η ΔΥΝΑΜΗ  ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!
Χρειάζεστε μια αίσθηση καθαριότητας; Το σκανδιναβικό στιλ επιβεβαιώνεται όχι μόνο με τα έπιπλα αλλά επίσης με τα αξεσουάρ. Μικρά βάζα σε διάφορα μεγέθη από μπουκάλια με "σπιτική" εμφάνιση και σε απαλά χρώματα, όπως ζεστές γκρι και μπλε αποχρώσεις, καθώς και λευκές, είναι πολύ δημοφιλείς και φέρνουν την ομορφιά και την ηρεμία στο χώρο σας. Το καλό: τα λεπτά βάζα δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο και επομένως ομορφαίνουν τα στενά ράφια ή τους πλαϊνούς χώρους στο μπάνιο ή στο τραπέζι της κουζίνας.

Less is more! Είναι το σύνθημα του μινιμαλιστικού τρόπου ζωής και τα λουλούδια εναρμονίζονται επίσης με αυτό. Η λεπτή γυψοφύλλη σε λευκούς ή μοβ τόνους ταιριάζει απόλυτα με το καθαρό, σκανδιναβικό στιλ. Τα κλαδιά φιλιγκράν με τα ωραία λουλούδια είναι επίσης τέλεια για συνδυασμό! Και δεδομένου ότι αυτά τα λουλούδια είναι οικονομικά και διαρκούν πολύ, το πορτοφόλι σας είναι τόσο χαρούμενο όσο κι εσείς! Συμβουλή διακόσμησης: Σε επιμήκη βάζα με στενό άνοιγμα, φαίνεται αρμονικό εάν τα λεπτά κλαδιά έχουν λίγο αέρα και δεν είναι πολύ κοντά. Στην προσπάθειά σας να κάνετε πιο κοντά τα λουλούδια, είναι προτιμότερο να εργαστείτε σε μικρά βήματα. Τα αποξηραμένα λουλούδια είναι επίσης οικονομικά και ταιριάζουν με το απλό σκανδιναβικό στιλ. Είτε pampas ή laugurus γρασίδι, ευκάλυπτος ή craspedia (ονομάζεται επίσης κνήμη), τα αποξηραμένα λουλούδια είναι ιδιαίτερα μοντέρνα! Είτε ξεχωριστά σε ένα κομψό βάζο, είτε δεμένα σε ένα μπουκέτο μπορούν να εντυπωσιάσουν στο χώρο σας!

ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΖΑ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Στρογγυλεμένα βάζα για πλούσια μπουκέτα λουλουδιών! Στην περίπτωση στρογγυλεμένων βάζων ή αγγείων με πιο φαρδύ άνοιγμα, φαίνεται ιδιαίτερα ωραίο εάν το μπουκέτο ακολουθεί το σχήμα του βάζου και σίγουρα εντυπωσιάζει! Μια κορδέλα στα στελέχη κρατά τα πάντα μαζί. Έτσι τα όμορφα λουλούδια και τα φύλλα τους να παραμένουν στη θέση τους. Όσοι αγαπούν τα λουλούδια αγαπούν και να τα φροντίζουν! Όταν υπάρχει αρκετός χώρος για νερό, τα τριαντάφυλλα είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή, επειδή οι βασιλιάδες των λουλουδιών χρειάζονται άφθονο! Επιπλέον, υπάρχουν γαρίφαλα και νούφαρα Inca σε πλούσιες κόκκινες και ροζ αποχρώσεις, στρογγυλεμένες με πολύ φρέσκο πράσινο. Αν το μπουκέτο (χωρίς τα στελέχη) είναι τόσο ψηλό όσο το ίδιο το βάζο, το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αρμονικό! Συμβουλή διακόσμησης: Τα στελέχη των μεμονωμένων λουλουδιών ξεχωρίζουν όμορφα σε γυάλινα βάζα ή δοχεία και το μπουκέτο φαίνεται εξαιρετικά μοντέρνο. Για να διασφαλιστεί ότι παραμένει έτσι, το νερό πρέπει να αντικαθίσταται το αργότερο κάθε δεύτερη μέρα, ώστε να παραμένει διαυγές!

ΡΕΤΡΟ ΒΙΤΡΩ ΜΕ ΦΙΜΕ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ 

Τα εντυπωσιακά βάζα με ρετρό εμφάνιση είναι πραγματικά διακοσμητικά highlight ακόμη και χωρίς το περιεχόμενό τους! Φυσικά γίνονται ακόμα καλύτερα όταν προστίθενται επιλεγμένοι θησαυροί. Εκεί γίνεται εμφανής η ανάγκη για σωστή επιλογή λουλουδιών για να μην «καλύψουν» το βάζο ή για να μην δείχνει υπερβολική η διακόσμηση. Η συμβουλή μας: Είναι καλύτερα να τοποθετήσετε ένα μονό λουλούδι και να τονίσετε με λίγο πράσινο φόντο, όπως για παράδειγμα ένα λουλούδι σε κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα, το οποίο ταιριάζει τέλεια με ένα βάζο με γκρι καπνισμένο γυαλί με ένα χρυσό χείλος. Προσθέστε λίγο φρέσκο ευκάλυπτο, το οποίο όχι μόνο φαίνεται όμορφο, αλλά επίσης αποπνέει μια υπέροχη μυρωδιά! Less is more! Κάποια λουλούδια αναδεικνύονται περισσότερο όταν είναι μόνα τους σε ένα βάζο! Οι ορτανσίες είναι εξαιρετική επιλογή για όλους τους χώρους , επειδή δεν κάνουν εντύπωση μόνο όταν είναι φρέσκες αλλά μπορούν επίσης να σταθούν στο βάζο για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού στεγνώσουν τα φύλλα. Ένα μονό λουλούδι φαίνεται ιδιαίτερα κομψό και ταιριάζει καλά με βάζα σε χρώματα πολύτιμων λίθων, όπως μπορντό, μπλε royal ή πράσινο σμαραγδί.

ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ: ΠΩΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΑ

Με μερικά κόλπα μπορείτε να απολαύσετε τα λουλούδια σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα! Τα φρέσκα λουλούδια στο διαμέρισμα δημιουργούν μια ωραία ατμόσφαιρα και διαδίδουν μια καλή διάθεση! Δεν χρειάζεται πάντα να είναι ολόκληρα μπουκέτα, ακόμη και μικρά βάζα με ένα ή δύο όμορφα λουλούδια στο κομοδίνο ή στην κουζίνα δημιουργούν αυτόματα ένα μικρό χαμόγελο στα πρόσωπά μας.

ΛΙΓΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

• Οι λεκέδες και τα άλατα από το νερό στα βάζα εξαφανίζονται αμέσως με λίγο στοματικό διάλυμα! Και όσο πιο καθαρό το βάζο, τόσο περισσότερο θα διαρκέσουν τα λουλούδια.

• Κόψτε τα κλωνάρια από τα λουλούδια διαγώνια με ένα κοφτερό μαχαίρι, ώστε να απορροφούν καλύτερα το νερό.

• Το νερό στο βάζο δεν πρέπει να είναι πολύ κρύο ή πολύ ζεστό. Η θερμοκρασία περίπου 30ο C είναι ιδανική.

• Στα τριαντάφυλλα δεν αρέσει το αλκαλικό νερό. Προσθέστε λίγο λεμόνι, ξύδι ή έναν ειδικό παράγοντα διατήρησης της φρεσκάδας και η τιμή του pH του νερού εξουδετερώνεται.

Σας αρέσουν τα όμορφα λουλούδια αλλά δυστυχώς δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε ή δεν υπάρχει κάποιο ανθοπωλείο κοντά σας; Πολλά ανθοπωλεία το γνωρίζουν αυτό και προσφέρουν έτοιμες εξαιρετικές συνθέσεις λουλουδιών που παραδίδονται φρέσκες στο σπίτι σας! Και αν θέλετε να απολαμβάνετε για πάντα όμορφα λουλούδια, μπορείτε να πάρετε τα δημοφιλή αποξηραμένα λουλούδια ή τα υψηλής ποιότητας τεχνητά λουλούδια ρεαλιστικής υφής που δεν υστερούν σε εμφάνιση από τα αληθινά!