Πολιτική επιστροφών


  1. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του, η εταιρία αναλαμβάνει την άμεση αντικατάστασή του. Εφόσον αντιληφθείτε πως το προϊόν που λάβατε είναι σπασμένο ή ελαττωματικό, παρακαλούμε να τραβήξετε μία φωτογραφία του όπως ακριβώς το παραλάβατε (στη συσκευασία που το λάβατε, με εμφανές το πρόβλημα που έχετε εντοπίσει) και να μας την προωθήσετε στο email support@butlers.gr.
    Η επιστροφή είναι δωρεάν.
    Μπορείτε απλώς να επιστρέψετε το αντικείμενο χρησιμοποιώντας την ειδική ετικέτα επιστροφής Courier και επισυνάπτοντας το δελτίο επιστροφής. Εάν κάποιο από αυτά τα έγγραφα λείπει, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ή αριθμό πελάτη, τηλεφωνικά στο (+30) 23920-71777 (Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-17:00) ή μέσω e-mail στο : support@butlers.gr.
  2. Εάν κάποιο από τα είδη που αγοράσατε δεν σας ικανοποιεί απόλυτα, μπορείτε εύκολα να το επιστρέψετε με δικά σας έξοδα αποστολής και να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο είδος ισόποσης αξίας. Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την παραλαβή, εφόσον το προϊόν δεν έχει συναρμολογηθεί, χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί και έχει τις ετικέτες της αρχικής του συσκευασίας. Τοποθετήστε το προς επιστροφή προϊόν στην αρχική του συσκευασία και συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής, εάν την έχετε κρατήσει.


Για επιπλέον διευκρινίσεις και πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο: (+30) 23920-71777 (Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-17:00) ή μέσω e-mail στο : support@butlers.gr.

Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.