ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ: ΤΑ 5 ΚΟΡΥΦΑΙΑ  ΔΩΡΑ ΜΑΣ

Για τα γενέθλια, τη γιορτή της μητέρας, τις επετείους ή τους γάμους: υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες για να χαρίσετε σε ένα αγαπημένο πρόσωπο κάτι ξεχωριστό.

Συχνά είναι δύσκολο να βρεθεί το κατάλληλο. Το Top 5 μας υπόσχεται να σας βοηθήσει!

ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΡΑΥΣΗ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Με ορισμένους ανθρώπους ή σε ορισμένες περιστάσεις, είναι εύκολο για εμάς να βρούμε το κατάλληλο δώρο. Άλλες φορές, όμως, βασανίζουμε το μυαλό μας και στη συνέχεια, από καθαρή απελπισία, απλά χαρίζουμε κάτι με την ελπίδα ότι θα ευχαριστήσει το πρόσωπο που θα το λάβει. Υπάρχουν στιγμές που οι "5 κορυφαίες ιδέες δώρων" μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας. Είτε πρόκειται για γενέθλια, είτε για τη Γιορτή της Μητέρας, είτε για γάμο, είτε για γέννηση, τα καλύτερα δώρα μας είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση και κάθε εποχή. Και το πιο σημαντικό, είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσουν το άτομο στο οποίο τα χαρίζετε. Ακολουθούν οι πέντε καλύτερες ιδέες μας για δώρα!

#1: ΟΜΟΡΦΗ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΕ ΚΟΜΨΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΚΕΥΗ Ή ΠΟΤΗΡΙΑ

Ένα νέο σετ για το τραπέζι είναι μια εξαιρετική ιδέα για δώρο. Τα κομψά σχεδιασμένα ποτήρια έχουν πάντα ξεχωριστή θέση στο τραπέζι σας, όμως τα χαρίζετε στον εαυτό σας πάρα πολύ σπάνια. Βαθιά και ρηχά πιάτα σε διάφορα μεγέθη, ταιριαστά μπολ και φλιτζάνια: ένα σετ επιτραπέζιων σκευών υψηλής ποιότητας σε μοντέρνο σχεδιασμό είναι το πρώτο αγαπημένο μας δώρο. Γιατί; Πρώτον, επειδή είναι ένα διαχρονικό δώρο που θα απολαμβάνετε μέρα με τη μέρα και, κυρίως, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την άλλη πλευρά, είναι ένα ξεχωριστό δώρο που μπορεί να παρουσιαστεί σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Για παράδειγμα, είναι παράδοση να δίνεται ένα γαμήλιο δώρο για το νέο νοικοκυριό της νύφης και του γαμπρού. Τα επιτραπέζια σκεύη βρίσκονται συχνά στο γαμήλιο τραπέζι – την λεγόμενη λίστα γάμου της νύφης και του γαμπρού. Αλλά ακόμη και χωρίς να έχει ζητηθεί, ένα σετ επιτραπέζιων σκευών είναι μια καλή ιδέα. Ιδιαίτερα αν έχετε καλή αίσθηση του στυλ με την επιλογή σας. Βέβαια ένα πλήρες σετ πιάτων είναι επίσης ιδανικό ως δώρο για το καλωσόρισμα του σπιτιού. Σε ένα νέο σπίτι, οι άνθρωποι αρέσκονται στο να ανακαινίζουν τη διακόσμηση, να αποχωρίζονται τα παλιά αξεσουάρ διαβίωσης και διακόσμησης και να κάνουν χώρο για κάτι καινούργιο. Ένα νέο σετ πιάτων ακούγεται ακόμη περισσότερο σαν μια νέα αρχή. Ακόμη και η αγαπημένη μας φίλη που της αρέσει να καλεί κόσμο για δείπνο και ενοχλείται συνεχώς από τα ελλιπή ή παλιομοδίτικα πια σερβίτσια της, σίγουρα θα χαρεί για ένα νέο, κομψό σερβίτσιο με ιδιαίτερη εμφάνιση. Γιατί να μην το δοκιμάσετε; Ως εναλλακτική λύση για τα επιτραπέζια σκεύη, μπορείτε επίσης να δώσετε ως δώροένα σετ νέων ποτηριών.

#2: ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ – ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΖΟ

Ένα δώρο που διαρκεί (τουλάχιστον για μερικούς μήνες ή και χρόνια): Μπουκέτα αποξηραμένων λουλουδιών, στεφάνια ή μεμονωμένα στελέχη λουλουδιών με βάζο. Είτε ως δώρο για μια φίλη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είτε σε μια μητέρα για την Ημέρα της Μητέρας. Είτε ως ένα αναμνηστικό δώρο για όλους όσους αρέσκονται να περιβάλλουν τον εαυτό τους με όμορφα αντικείμενα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κανέναν ή τίποτα που δεν θα χαιρόταν να λάβει ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια. Όλοι σήμερα αντιλαμβάνονται το hype των αποξηραμένων λουλουδιών. Γιατί τα αποξηραμένα λουλούδια είναι οι πιο όμορφοι και χωρίς απαιτήσεις συγκάτοικοι που μπορεί να φανταστεί κανείς. Βάλτε τα σε ένα βάζο, ένα καλάθι ή κρεμάστε τα στην πόρτα ως στεφάνι, και θα στολίσουν το σπίτι σας σε πολλά διαφορετικά σχήματα, χρώματα και μεγέθη. Και επιπλέον, για πολλούς μήνες, αν όχι χρόνια. Ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα αποξηραμένα λουλούδια είναι ούτως ή άλλως κάτι διαχρονικό που έχει πάντα μεγάλη επιτυχία. Απλά λόγω του συμβολισμού τους: μια ερωτική χειρονομία που διαρκεί για πάντα. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό; Μαζί με ένα ταιριαστό βάζο, μεμονωμένα αποξηραμένα λουλούδια, θάμνοι, χόρτα ή ακόμα και υπέροχα δεμένα μπουκέτα αποτελούν ένα υπέροχο δώρο που μπορείτε να απολαμβάνετε για πολύ καιρό. Ψάχνετε ιδέες για τη διακόσμηση με αποξηραμένα φυτά; Τότε διαβάστε την ανάρτηση στο blog μας για την τάση διακόσμησης "αποξηραμένα λουλούδια"!

#3: IT'S GIN O'CLOCK: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΕΡΝΟ ΠΟΤΟΙδανικό για τους γνώστες: ένα καλάθι δώρου με λιχουδιές ή ένα καλό μπουκάλι κρασί. Αντί για κρασί, όμως, μπορείτε επίσης να χαρίσετε το μοντέρνο ποτό τζιν μαζί με τα κατάλληλα ποτήρια ως δώρο. Το τζιν είναι σήμερα στα χείλη όλων μας και απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα εδώ και αρκετό καιρό. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι στον κύκλο των φίλων και των γνωστών σας που αποτίουν φόρο τιμής στη δύναμη του σπόρου της αρκεύθου. Για κάθε οικοδεσπότη, το τζιν είναι και παραμένει μια καλή ιδέα για δώρο. Εξάλλου, αυτό που εμπνέει τόσους πολλούς ανθρώπους δεν μπορεί να είναι κακό, έτσι δεν είναι; Η γκάμα των πιθανών δώρων για τζιν είναι μεγάλη: από ένα σετ δώρου για τους εκκολαπτόμενους κατασκευαστές σναπς με άρκευθο μέχρι ένα μπουκάλι τζιν υψηλής ποιότητας, ένα εγχειρίδιο για παθιασμένους μπάρμαν ή ασορτί ποτήρια για τζιν τόνικ ή Moscow Mule. Με αυτές τις ιδέες δώρων για άντρες (αλλά όχι μόνο!) θα πετύχετε εγγυημένα το στόχο.

#4: ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ: ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ & ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Για να κάνετε τη ζωή σας πιο ζεστή, κάντε δώρο μια νέα κουβέρτα ή διακοσμητικά μαξιλάρια. Καλή ιδέα! Το να δώσετε μια κουβέρτα ή ένα μαξιλάρι σε κάποιον που αγαπάτε είναι κάτι ιδιαίτερο. Με μια τέτοια ιδέα δώρου, θα κερδίσετε σίγουρα την εκτίμηση του παραλήπτη. Η απαλή κουβέρτα είναι κατάλληλη για χειμωνιάτικες περιστάσεις, αλλά αποτελεί επίσης ένα καλό δώρο εγκαινίων ή δώρο για νέες μητέρες και πατέρες. Εξάλλου, περνούν τον περισσότερο από τον πρώτο χρόνο με το μωρό αγκαλιάζοντας το για να ενισχύσουν το δεσμό με το παιδί.

#5: Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ

Με αυτό το δώρο, είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε το στόχο σας: διακόσμηση για να κάνετε το σπίτι σας ακόμα πιο όμορφο και οικείο. Ένα καλάθι που δημιουργεί τάξη και ομορφαίνει τον χώρο – ένα διακοσμητικό αντικείμενο που τραβάει τα βλέμματα – ένα φανταχτερό βάζο ή ένα φανάρι που δημιουργεί ατμόσφαιρα: κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στα όμορφα πράγματα της ζωής. Επιπλέον, το να κάνετε τον χώρο που ζείτε όμορφο δεν βγαίνει ποτέ από τη μόδα. Το σπίτι είναι το καταφύγιό μας, όπου μας αρέσει να είμαστε άνετοι και να νοιώθουμε οικία. Για το λόγο αυτό, η διακόσμηση είναι πάντα μια θαυμάσια ιδέα δώρου για μια φίλη ή ένα φίλο, για τα γενέθλια, αλλά και για τη μετακόμιση. Οι άνθρωποι με εκλεπτυσμένο γούστο σίγουρα χαίρονται με ένα ευχάριστο άρωμα δωματίου. Αν σας αρέσει η θαλπωρή, θα λατρέψετε ένα φανάρι, μια σειρά από φωτάκια ή μοντέρνα κεριά. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί – η τέλεια ιδέα θα σας έρθει από μόνη της.