BARBEQUE PARTY: ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠ0!

ΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;

Η πρόσκληση ισχύει. Ο καιρός είναι ιδανικός. Η προσμονή μεγάλη. Δεν έχει σημασία αν είναι ένα πλούσιο πάρτι μπάρμπεκιου ή ένα μπάρμπεκιου μικρότερης κλίμακας, το φαγητό στην ύπαιθρο είναι πάντα υπέροχο. Όλοι φέρνουν τις αγαπημένες τους λιχουδιές, απολαμβάνουν και διασκεδάζουν σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Τα ραντεβού για μπάρμπεκιου έχουν ενδιαφέρον ενώ το ψήσιμο στη σχάρα είναι τρόπος ζωής. Για να μιλούν όλοι για το καλοκαιρινό σας πάρτι, θα σας παρουσιάσουμε ό,τι χρειάζεται, από τα κατάλληλα έπιπλα μέχρι το στήσιμο του τραπεζιού, τη διακόσμηση και τα ποτά για να περάσετε μια υπέροχη μέρα με την οικογένεια και τους φίλους σας στον κήπο, στο μπαλκόνι ή στην ταράτσα. Ας ξεκινήσουμε!

 

ΠΟΙΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ;

Το επίκεντρο κάθε μπάρμπεκιου party είναι το φαγητό στο τραπέζι. Ένας έλεγχος στην τοποθεσία είναι χρήσιμος γιατί ο διαθέσιμος χώρος, ο αριθμός των καλεσμένων και το δικό σας στυλ καθορίζουν την επιλογή του κατάλληλου επίπλου. Τα σετ μπύρας με τραπέζι και παγκάκια ή ένα τραπέζι με καρέκλες είναι πάντα μια καλή επιλογή. Επιπλέον, ένα μεγάλο τραπέζι είναι ιδανικό για να τοποθετήσετε όλες τις λιχουδιές. Με λίγα μαξιλάρια γίνεται φιλόξενο και άνετο σε χρόνο μηδέν. Ένα σαλόνι - γωνία είναι επίσης υπέροχο, όπου όλοι μαζεύονται αργότερα το βράδυ. Όταν πέσει λίγο η θερμοκρασία, τα χαλιά και οι κουβέρτες εξωτερικού χώρου εξασφαλίζουν μία ζεστή αγκαλιά.

 

ΠΟΙΑ ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ BARBEQUE;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα μπάρμπεκιου είναι αρκετά πλούσιο. Επομένως, είναι καλύτερο να επιλέξετε σερβίτσια σε μαύρο χρώμα και μοντέρνα σχήματα σε πιάτα και μπολ. Αυτό φέρνει μια νότα φρεσκάδας. Το στήσιμο του τραπεζιού σας φαίνεται εξαιρετικά κομψό, ειδικά σε συνδυασμό με χρωματιστά ποτήρια. Επιλέξτε για το τραπέζι χαρτοπετσέτες που τείνουν προς τα ουδέτερα χρώματα, ώστε να παραμένει ισορροπημένο και να μην φαίνεται υπερβολικό. Ιδανικά μπορείτε να προσθέσετε ένα καλάθι με μαχαιροπίρουνα και δύο-τρεις καράφες γεμάτες νερό που θα δίνουν την αίσθηση του εστιατορίου. Σκεύη από χυτοσίδηρο για τα συνοδευτικά και δίσκοι από φυσικό ξύλο για το σερβίρισμα ολοκληρώνουν το ρουστίκ στυλ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;

Το στήσιμο του τραπεζιού έχει ολοκληρωθεί. Τώρα μένει η διακόσμηση. Εδώ μπορείτε να δείξετε την αγάπη σας στη λεπτομέρεια. Όλοι άλλωστε γνωρίζουν ότι τα μικρά πράγματα συχνά κάνουν τη διαφορά και ότι τα αξεσουάρ είναι ζωτικής σημασίας στη συνολική εικόνα. Μερικά βάζα με λουλούδια στο τραπέζι ανεβάζουν τη διάθεση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δεντρολίβανο, βασιλικό και θυμάρι για μια όμορφη εμφάνιση. Μυρίζει ωραία και σε κάνει να πεινάς περισσότερο. Ενδιάμεσα μπορείτε να τοποθετήσετε κεριά σε κηροπήγια που δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα μετά τη δύση του ηλίου με τη φυσική λάμψη της φωτιάς. Για περισσότερες ιδέες εξωτερικού φωτισμού μπορείτε να ανατρέξετε στη σελίδα μας. Τέλος, δώρα σε μικρά γυάλινα δοχεία. Γιατί τι πιο ωραίο από ένα σπιτικό δώρο; Για παράδειγμα ένα μείγμα από μαύρο αλάτι και βότανα ή ένα τσάτνεϊ με λαχανικά και υλικά από τον κήπο σας. Το τραπέζι σας είναι έτοιμο για φαγητό στην ύπαιθρο.

 

COOL AND FRESH: ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΩ ΠΟΤΑ ΣΕ ΕΝΑ COOKOUT;

Σε όποιον αρέσει να δέχεται καλεσμένους και διοργανώνει συχνά πάρτι, γνωρίζει αυτή την ερώτηση. Για τους μινιμαλιστές ένα βαρέλι με παγωμένη μπύρα είναι αρκετό. Εναλλακτικά, κάποιοι προτιμούν να προσφέρουν μια επιλογή με βάση το μενού.

Ένα stand με ποτά – τρόλεϊ μπαρ ή αναδιπλούμενος πάγκος είναι ταυτόχρονα ένα δροσερό σημείο σε κάθε πάρτι μπάρμπεκιου και ένα ιδανικό σημείο για γνωριμίες, ειδικά σε μεγαλύτερες ομάδες. Επιπλέον, όταν ο καθένας μπορεί να φροντίσει και να εξυπηρετηθεί μόνος του, αυτό διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους οικοδεσπότες. Όλα μπορούν να προσφερθούν, από μπύρα μέχρι κρασί, από κοκτέιλ μέχρι μοκτέιλ. Επιπλέον, ένα σπιτικό παγωμένο τσάι με παγάκια ή μια δροσιστική λεμονάδα με λεμόνι και δεντρολίβανο θα σας βοηθήσει να δροσιστείτε αμέσως.

 

ΙΔΑΝΙΚΟ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ;

Ιδανικά, ο γαλάζιος ουρανός και η λιακάδα θα λάμπουν έντονα στο μπάρμπεκιου σας. Μπορεί να κάνει ζέστη το καλοκαίρι. Θα πρέπει να υπάρχει αρκετή σκιά για να νιώθετε άνετα. Αν η γιορτή γίνει στον κήπο, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να το πετύχετε με τα δέντρα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φυσική προστασία από τον ήλιο. Απλώς τοποθετήστε τραπέζια, καρέκλες και τον μπουφέ από κάτω. Μια μικρή συμβουλή: επιλέξτε να τοποθετήσετε λαμπάκια και φωτεινές αλυσίδες ανάμεσα στα κλαδιά ώστε να  εξασφαλίσετε την αίσθηση καλοκαιρινών φεστιβάλ.

 

Εναλλακτικά, μπορεί να χρησιμοποιήσετε ομπρέλες. Ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων, μπορεί να επιλέξετε το μέγεθος, το στυλ και το σχήμα δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον. Οι ομπρέλες προσφέρουν τη μεγαλύτερη ευελιξία και επομένως αποτελούν τη λύση για κήπους, μπαλκόνια και βεράντες. Μπορούν να κλείσουν και να αποθηκευτούν ώστε να είναι πάντα διαθέσιμες, όταν τις χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να τςι στολίσετε με λουλούδια, κορδέλες και λάμπες ηλιακής ενέργειας.