ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ BUTLERS

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ BUTLERS

Βανίλια, σανταλόξυλο ή lime? Tα αρώματα είναι υπέροχα. Ειδικά αν είναι αρώματα που συναντάμε στη φύση. Γιατί τα ευχάριστα αρώματα κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη! Προκαλούν αμέσως αναμνήσεις, αυξάνουν την ευημερία μας και έχουν θετική επίδραση στη διάθεσή μας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η γκάμα των αρωματικών χώρου αυξάνεται σταθερά. Με όμορφες και ιδιαίτερες μυρωδιές, δίνουμε στο σπίτι μας μια προσωπική πινελιά και ολοκληρώνουμε αρμονικά την ατομική αίσθηση του πώς θέλουμε να «μυρίζουμε» το σπίτι μας . Σε αυτήν το άρθρο θα μάθετε ποιες παραλλαγές αρωματικών χώρου διατίθενται στα BUTLERS και ποιες μυρωδιές μπορεί να σας ταιριάζουν.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Οι οσμές διέρχονται μέσω της μύτης κατά μήκος των νευρικών οδών στον οσφρητικό εγκέφαλο. Από εκεί πηγαίνουν κατευθείαν στον υποθάλαμο και στο σωματικό άκρο που είναι υπεύθυνο για τα συναισθήματά μας. Εκεί επηρεάζουν ασυνείδητα τα συναισθήματά μας, με θετική και αρνητική έννοια. Επειδή οι μυρωδιές όχι μόνο μπορούν να αυξήσουν την ευημερία μας, μας προειδοποιούν επίσης για κίνδυνο, όπως η φωτιά. Φυσικά, υπάρχει και το ρητό, «να είστε σε θέση να μυρίσετε κάποιον καλό». Υπάρχει μεγάλη αλήθεια σε αυτό. Γιατί αν μας αρέσει κάποιος ή όχι εξαρτάται από το αν μας αρέσει η ατομική μυρωδιά του ατόμου. Ωστόσο, τα αρώματα έχουν επίσης θεραπευτικό αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία για την ανακούφιση ασθενειών ή παθήσεων. Έχουμε επίσης κατακτήσει τη γνώση όσο αναφορά στη δύναμη των αρωμάτων, όταν πρόκειται για αρωματικά χώρου. Τα «αρωματικά χώρου» συντίθενται εξίσου προσεκτικά με τα αρώματα και έχουν πλέον γίνει ένα πραγματικό αξεσουάρ στον τρόπο ζωής με το οποίο μπορούμε να προσδιορίσουμε την αίσθηση του χώρου στο σπίτι μας αλλά και να επηρεάσουμε τη διάθεσή μας. Κουρασμένος, με έλλειψη διάθεσης και άκεφος; Μια ιδέα αρώματος λεμονιού στον αέρα μπορεί να βοηθήσει. Εδώ παρουσιάζουμε μερικά αρώματα και τα αποτελέσματά τους!

#1 ΛΕΒΑΝΤΑ

Με τις καλύτερες ευχές από την Προβηγκία! Η λεβάντα καταπραΰνει και αναζωογονεί ταυτόχρονα! Η μυρωδιά της λεβάντας θυμίζει τα αρωματικά φακελάκια για την ντουλάπα ή τις μπάλες που βάζουμε για να προστατέψουμε τα ρούχα μας από τον σκώρο και άλλα έντομα. Η αλήθεια είναι ότι το φυτό αυτό της Προβηγκίας – που το συναντάμε και στη χώρα μας- λειτουργεί εξαιρετικά ενάντια στα κουνούπια και τους σκώρους, καθώς δεν τους αρέσει αυτό το άρωμα! Κακή τύχη για τα παράσιτα, καλή τύχη για μας! Το ευχάριστο άρωμα του όμορφού αυτού μπλε φυτού, έχει ιδιαίτερο αποτέλεσμα, χαλαρωτικό και αναζωογονητικό! Ενισχύει το νευρικό σύστημα, προάγει τον ξεκούραστο ύπνο και ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους! Μία ιδέα αρώματος λεβάντας στο χώρο μας, συμβάλει σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι! Καλό είναι να ξεφεύγουμε από την συνήθως αγχωτική καθημερινή ζωή!

# 2 LEMONGRASS

Εξωτικά καλό! Τα αρώματα με λεμονόχορτο μυρίζουν πάντα σαν διακοπές! Φρέσκο και φρουτώδες! Αυτό είναι το τροπικό άρωμα του λεμονόχορτου ή lemongrass! Είναι αναζωογονητικό, δίνει ενέργεια αλλά ταυτόχρονα ηρεμεί! Στην αρωματοθεραπεία, το lemongrass χρησιμοποιείται συχνά ως παυσίπονο, για παράδειγμα στον πονοκέφαλο! Αρωματίστε το χώρο σας με lemongrass για να εξουδετερώσετε την κούραση και συνεπώς να δημιουργήσετε μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα! Το τροπικό συστατικό του, το καθιστά το ιδανικό καλοκαιρινό άρωμα, ίσως επειδή βοηθάει και στο να απομακρύνονται τα έντομα!

#3 ΓΙΑΣΕΜΙ

Φαίνεται και μυρίζει υπέροχα! Είναι… γιασεμί! Το γιασεμί, σαγηνεύει με μια αισθησιακή, απαλή κι ευγενική μυρωδιά, η οποία σύμφωνα με επιστημονική μελέτη, όσο αναφορά στην ευφορία και στην ηρεμία, έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με το Valioum. Όποιος λοιπόν το σπίτι του να εμπνέει αισιοδοξία κι εμπιστοσύνη καλύτερα να επιλέξει ένα άρωμα που να περιέχει γιασεμί!

#4 ΒΑΝΙΛΙΑ

Απαραίτητο για τους λάτρεις της αληθινής βανίλιας, ο αριθμός 6 από τη σειρά αρωματικών κεριών των Butlers! Η βανίλια είναι το δεύτερο πιο ακριβό μπαχαρικό στον κόσμο μετά από σαφράν. Είτε στη ζαχαροπλαστική είτε στη μαγειρική, η βανίλια δίνει μια εκλεπτυσμένη νότα σε πολλά πιάτα. Σίγουρα καλό για εμάς και ως άρωμα. Έχει ένα αποτέλεσμα που ενισχύει τη διάθεση, ηρεμεί και ανακουφίζει από το άγχος. Στην αρωματοθεραπεία, χρησιμοποιείται ακόμα για την κατάθλιψη, το άγχος και τις διαταραχές του ύπνου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλά αρωματικά χώρου, περιέχουν στα συστατικά του, την πολύτιμη βανίλια.

#5 CHERRY BLOSSOM No1 – “Cotton Clouds” No2 – “Summer Rain”

Εντυπωσιακό και αισθησιακό, υπέροχο και ελαφρύ! Τα ευαίσθητα, θηλυκά αποστάγματα του ανθισμένου κερασιού έχουν ευεργετικό αποτέλεσμα. Ως αρωματικό χώρου, κολακεύει όχι μόνο την ψυχή και τις αισθήσεις, αλλά και την αίσθηση της ζωής.

ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΚΑΥΣΗ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ Ή ΑΡΩΜΑΤΚΑ ΚΕΡΙΑ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αρωματίσετε το σπίτι σας. Εδώ σας παρουσιάζουμε τις πιο κοινές μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πλημμυρίσετε το χώρο σας με το αγαπημένο σας άρωμα!

#1 ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ STICKS

Τα αρωματικά sticks από ραττάν απορροφούν το υγρό στο μπουκάλι και διανέμουν το άρωμα σε όλο το δωμάτιο Εντυπωσιακό άρωμα και ρομαντισμός; Με αρωματικά κεριά, μπορείτε να έχετε και τα δύο! Τα αρωματικά κεριά αναπτύσσουν το άρωμά τους όταν καίγονται και δημιουργούν ταυτόχρονα μια χαλαρή αίσθηση καλής ατμόσφαιρας. Μόλις τα σβήσετε, θα συνεχίσουν να εκπέμπουν το άρωμά τους για λίγο.

#2 ΔΙΑΧΥΤΕΣ ΑΡΩΜΑΤΟΣ

Οι διαχυτές αρώματος προσφέρουν ένα λεπτό άρωμα στο σπίτι. Ένας διαχυτής αρώματος διασφαλίζει ότι το σπίτι σας αρωματίζεται συνεχώς και ομοιόμορφα. Ρυθμίζει επίσης την υγρασία, η οποία είναι ιδιαίτερα ευεργετική το χειμώνα όταν λόγω της θέρμανσης, ο αέρας είναι ξηρός. Ορισμένα μοντέλα έχουν επίσης λειτουργίες φωτισμού. Απλώς επιλέξτε το χρώμα που θέλετε και δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα με καλή αίσθηση.

#3 ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΥΣΗΣ

Σχεδιασμένο από τα BUTLERS: Η συσκευή καύσης είναι κατάλληλη τόσο για κερί όσο και για αιθέρια έλαια! Οι συσκευές καύσης είναι κατάλληλες είτε για κεριά είτε για έλαια! Παρόμοια με έναν διαχυτή, οι νότες του αρώματος εκπέμπονται σταθερά και ομοιόμορφα με αυτόν τον τρόπο. Τα όμορφα και κομψά μοντέλα χρησιμεύουν επίσης ως διακοσμητικά αξεσουάρ.

#4 ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ SPRAY ΧΩΡΟΥ

Τα spray διασφαλίζουν μια γρήγορη και εντατική διανομή αρώματος, το οποίο ωστόσο διαλύεται πολύ γρήγορα. Αυτό είναι πλεονέκτημα όπου ενοχλούν δυσάρεστες ή ενοχλητικές μυρωδιές, όπως για παράδειγμα στην κουζίνα ή στο μπάνιο.