ΔΡΟΣΕΡΑ ΠΟΤΑ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Το καλοκαίρι, όταν το θερμόμετρο ξεπερνά τους 30 °C, τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα δροσιστικό ποτό. Αν και τα ζεστά ροφήματα – fun fact παρεμπιπτόντως – είναι ικανά να σας δροσίσουν, πίνουμε το νερό μας, το τσάι ή τη σόδα μας, κατά προτίμηση παγωμένα. Με παγωμένα φρούτα, βότανα κτλ , μπορείτε να προσφέρετε στα καλοκαιρινά ποτά σας μια επιπλέον δροσιά. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας ως σχεδιαστής της υψηλής τέχνης του "Cube Couture". Απλά δοκιμάστε το. Εμείς έχουμε τρεις υπέροχες ιδέες, για να ξεκινήσετε!

ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ…ΑΛΛΙΩΣ! ΟΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ

# 1 Φρούτα Blueberries, σμέουρα ή φραγκοστάφυλα! Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε τα αγαπημένα σας φρούτα παγωμένα και στο εξής ως παγάκι! Μαζί με ένα μικρό κλαδάκι δεντρολίβανου, για παράδειγμα, είναι πραγματικά φανταχτερά και δίνουν στο νερό σας μία φρέσκια νότα! Απλώς γεμίστε την παγοθήκη με νερό, προσθέστε τα φρούτα των ονείρων σας και τοποθετήστε το στην κατάψυξη. Ταιριάζει πολύ επίσης και με αφρώδες κρασί! Συμβουλή: Για να βεβαιωθείτε ότι το φρούτο είναι παγωμένο στη μέση από τα παγάκια, συνιστάται να γεμίσετε τις παγοθήκες μέχρι τη μέση με νερό και στη συνέχεια να τα παγώσετε μία φορά. Μόνο τότε προσθέτετε τα φρούτα ή τα λουλούδια και γεμίζετε ξανά το υπόλοιπο με νερό.

Δεν υπάρχουν φρούτα στο σπίτι; Δοκιμάστε τον εναλλακτικό χυμό! Αντί για νερό, απλώς ρίξτε χυμό στην παγοθήκη. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τους παγωμένους κύβους χυμού για να αναμίξετε με μεταλλικό νερό. Καλή χαλάρωση!

 

# 2 ICE COLD GUARANTEE

Συνήθως, προτιμάτε να πίνετε τον καφέ σας φρέσκο και ζεστό. Εκτός από το καλοκαίρι. Κάνετε μια εξαίρεση εδώ. Τότε πρέπει να είναι κρύος! Αλλά σας ενοχλεί όταν τα παγάκια λιώνουν πολύ γρήγορα και ο παγωμένος καφές σας στη συνέχεια έχει αλλοιωμένη γεύση; Έχουμε μια υπέροχη ιδέα για το πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε μια πλήρη γεύση καφέ και μια παγωμένη απόλαυση! Απλώς ρίξτε τον καφέ στην παγοθήκη και αργότερα χρησιμοποιήστε τον στον κρύο καφέ. Τώρα μπορείτε να τον απολαύσετε όπως θέλετε. Με γάλα, κρέμα, παγωτό βανίλια ή flakes σοκολάτας.

# 3 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΕ WOW EFFECT

Με ένα μικρό trick έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Απλά τοποθετήστε τα λουλούδια στην παγοθήκη, γεμίστε με νερό και βάλτε το στο ψυγείο. Το παγωμένο αποτέλεσμα φαίνεται υπέροχο και κάνει κάθε ποτό ελκυστικό στο μάτι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βρώσιμα λουλούδια, όπως πανσέ, μαργαρίτες ή λεβάντα.

Συμβουλή: Μην κόβετε πάρα πολλά όμορφα λουλούδια και μην τα παίρνετε από την άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου. Σε περίπτωση αμφιβολίας, μην τα χρησιμοποιήσετε!