Οδηγίες Χρήσης Giftcard


Κάνε το πιο επιτυχημένο δώρο στους αγαπημένους σου!


Γιορτή, γενέθλια, γάμος, επέτειος... όποιος και να είναι ο λόγος, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να προγραμματίσετε την αποστολή της δωροκάρτας όπου και να βρίσκονται οι αγαπημένοι σας.


Επιλέξτε ανάμεσα σε 25,00 € - 50,00 € - 75,00 € - 100,00 € και χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο την ηλεκτρονική δωροκάρτα (e-giftcard) BUTLERS για αγορές μέσω του butlers.gr!


Με την ολοκλήρωση της αγοράς της, ο παραλήπτης θα λάβει με e-mail τον κωδικό και το συνολικό διαθέσιμο ποσό της, ενώ σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποστολής του email με τα στοιχεία της δωροκάρτας, στον παραλήπτη.


Μπορείτε επίσης να επιλέξετε περισσότερες από μία δωροκάρτες και θα αναλάβουμε να στείλουμε σε κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, τη δωροκάρτα που θέλετε, την ημέρα που θέλετε.


Η αγορά της BUTLERS GIFTCARD μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω του butlers.gr για αγορές μέσω του eshop και δεν είναι δυνατή η απόκτησή της, ούτε και η εξαργύρωση της στα φυσικά καταστήματα Butlers.


Μπορείτε να αποκτήσετε την BUTLERS e-GIFTCARD μόνο με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Για το λόγο αυτό, δεν είναι δυνατή η αγορά της BUTLERS e-GIFTCARD συνδυαστικά με άλλα προϊόντα σε παραγγελία που επιλέγεται ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή.

  • Ισχύει για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία της αγοράς της δωροεπιταγής από την εταιρεία BUTLERS.
  • Ισχύει για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία της αγοράς της δωροεπιταγής από την εταιρεία BUTLERS.
Πνευματικά δικαιώματα © 2013-σήμερα Magento, Inc. Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα.