ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Τα διακοσμητικά λαμπάκια είναι πάντα μία καλή ιδέα για τη διακόσμηση του σπιτιού!

ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Συνδέστε, ανάψτε: Δημιουργήστε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με μία μόνο κίνηση. Εκτός από τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, μπορείτε να στολίσετε με διακοσμητικά λαμπάκια τον κήπο, τη βεράντα, το μπαλκόνι και φυσικά κάθε χώρο στο σπίτι καθώς είναι ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο για εσωτερικούς χώρους, κάνοντας ενδιαφέροντες τους βαρετούς τοίχους σε χρόνο μηδέν. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες!


Τα απαλά χρώματα σας προσκαλούν να ονειρευτείτε.

ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΑΛ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Χαλαρώστε κάτω από τα σκεπάσματα, ανάψτε τα λαμπάκια και δείτε την αγαπημένη σας ταινία για δέκατη φορά σε ένα cozy περιβάλλον. Τα διακοσμητικά λαμπάκια μπορούν εύκολα να στερεωθούν π.χ. σε ένα κρεβάτι με υπερυψωμένο κεφαλάρι. Και το καλύτερο από όλα: όσοι θέλουν να χαλαρώσουν και να χουζουρέψουν στη χώρα των ονείρων δεν χρειάζεται να ανησυχούν, γιατί τα λαμπάκια δεν παράγουν σχεδόν καθόλου θερμότητα και είναι οικονομικά ως προς την κατανάλωση ενέργειας.

Οι φωτεινές αλυσίδες με υφασμάτινες μπάλες διαχέουν απαλά το φως. Απλώς τυλίξτε τις γύρω από ένα πλαίσιο και είστε έτοιμοι!


Τα εντυπωσιακά λαμπάκια δημιουργούν τη δική τους τάση!

ΣΚΑΛΑ + ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ = ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!

Οι διακοσμητικές σκάλες είναι απλά υπέροχες: είναι κατάλληλες για να κρεμάσετε πετσέτες, να ετοιμάσετε ρούχα για την επόμενη μέρα ή να τις φωτίσετε με διακοσμητικά φώτα. Οι φωτεινές αλυσίδες με λαμπτήρες με ρετρό σχεδιασμό, συνδυάζονται αρμονικά με την industrial διακόσμηση. Εάν υπάρχουν μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου τριγύρω, δημιουργείται άμεσα μια μικρή αστική ζούγκλα στο σπίτι σας.

Συμβουλή: Τα φυτά δεν είναι ποτέ αρκετά, επιλέξτε φυτά σε διάφορα μεγέθη και δημιουργήστε την τάση urban jungle στο σπίτι!


Τα φώτα μπορούν να αναβαθμίσουν τη διακόσμηση σε πολλά επίπεδα. Ένα χοντρό σχοινί δημιουργεί μία φυσική αίσθηση.


Μία φωτεινή αλυσίδα με κλιπ χαρίζει πρακτικότητα και διακοσμητικές πινελιές στον τοίχο.

clip clip hooray! ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ Κ.ΛΠ.

Τι θα κάνετε με όλες τις όμορφες καρτ ποστάλ που έχετε ως ενθύμιο από τα όμορφα μέρη που έχετε επισκεφθεί; Θα τις κρεμάσετε στον τοίχο! Είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον όταν υπάρχουν πρακτικά κλιπ στη φωτεινή αλυσίδα στα οποία μπορούν να προσαρτηθούν ευχετήριες κάρτες, προσκλήσεις και αναμνηστικά διακοπών. Σε μεγάλους τοίχους, συνδέστε πολλές σειρές φωτιστικών ομοιόμορφα το ένα κάτω από το άλλο. Η DIY γκαλερί είναι ιδιαιτέρως όμορφη όταν υπάρχει χώρος γύρω της.

Συμβουλή διακόσμησης: Επιλέξτε λιγότερα χρώματα για πιο απλή εμφάνιση. Το ασπρόμαυρο είναι ένας δημοφιλής, κλασσικός συνδυασμός.


Τα αναμνηστικά από τους παππούδες και τις γιαγιάδες έχουν τιμητική θέση στη διακόσμηση!


Χαλαρώστε και απολαύστε το μπάνιο σας.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

Ποιος είπε ότι τα διακοσμητικά λαμπάκια δε δείχνουν υπέροχα στο μπάνιο; Ειδικά όταν πρόκειται για μία φωτεινή αλυσίδα με βαζάκια που κρύβουν μικρά φυτά, δημιουργώντας μία πράσινη όαση.


Το πράσινο είναι το χρώμα της ελπίδας. Μαζί με καλάθια από raffia, η όαση ευεξίας έχει ήδη δημιουργηθεί.

Συμβουλή: Πολλά από τα διακοσμητικά λαμπάκια εσωτερικού χώρου είναι κατασκευασμένα από φώτα LED μεγάλης διάρκειας που λειτουργούν με μπαταρίες. Συνήθως είναι ανθεκτικά στις σταγόνες αλλά θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση από τη βρύση και το ντους.